RSS 2.0

Mat & Träning 11.08.17

Orkade inte ta oss till knalleland för ett gympass idag, så det fick bli stan såklart..hehe vart annars? :P Ne men vi kände väl att det skulle bli så sent om vi skulle gå dit för att vi kom iväg lite senare än planerat till gymmet. Men det funkar ju bra det me, det är ju vårat standardställe ändå. Kan ju köra Knalle på fredag.

Idag blev det iaf veckans första benpass. Körde våran vanliga runda. Så där var det inga konstigheter..Förrutom att vi la på mer vikt på benpressen, inner och ytterlår och även utdfallen..ne vi la på på alla så att vi typ orkade 8 rep dom sista gångerna. hehe. Ville chocka musklerna lite så vi får väl se hur dom mår imorrn :P

Innan passet värmde vi upp i 10 minuter på krossen, gisses vad man var svettig. Tog 2 "loose it workout" tabletter, säger då det..dom måste ju verkligen göra en hel del!

Efter passet körde vi lite mage på golvet, med 5 kg vikt också, lite olika övningar. Sen var det stretch. Bra och hårt pass.

Minchoklaaaad, synd att whey100 inte görs i den smaken..den är faktiskt rätt mysig :P hehe

Frukost 07.30: 2 kokta ägg krossade med smör.
Mellanmål 10.30: Grönt te och en nektarin.
Lunch 12.30: Fetaostkykling med salad på bladspenat och tomater, kesellasås till det.
Mellanmål 16.15: 2 Thin crisp knäckisar med keso på, proteinshake whey80.
Kvällsmat 20.30: Nudlar och tonfisk.Har köpt en ny krydda vi kan ha till det. För sist fanns det bara köttsmak på nudlarna och vi gillar inte den! Brukar käka kyckling annars. Den här kryddan är väldigt god till det!

Nu är vi nöjda för dagen..
Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback