RSS 2.0

Dagens shopping

Ingen ovanlig överskrift nu heller, men snart så blir det nog en paus..iaf medans Jenni är bortrest. DÅ blir det ingen shopping på hemma fronten iaf..inte till oss själva som sagt. Då skadet inhandlas juklappar för fullt :)

Hann iaf in på Gina Tricot idag en snabbis, vill fortfarande ha våra guldleggings bytta eftersom dom är sänder och sen att ena benet är längre än det andra. Märkte det mär jag skulle ta på mog dom i tosdags, dom har bara legat i lådan o inte blivit användna på typ 2 månader.

Anyway, hittade den snygga skinnjacka vi va ute efter :D Den kommer användas som en "tröja" såklartSnyggingen kostar 599:- men sen fick vi öven 150:- rabatt. Som hittat ;D hähä!

Kom hem för ett tag sen, åkte och storhandla direkt efter Gbg..så nu börjar middagslagningen, för ni vet ju..det är lördag och den blir som förr, gottismiddag och gottisgottis efter det ;D

Ah, kan ju inte direkt gå ut ikväll med tanke på omständigeheterna och Jenni ska ju spendera sina sista timmar med Daniel of course..så det blir mys a la twins house tonight! LOVE IT!

Later babes!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback