RSS 2.0

Julafton 2011

Den kom och den gick..julafton 2011 är snaaaart slut :( den är det bara ett år till nästa, hehe. Förra julafton  var jättetrevlig vad jag kan minnas, denna var MINST lika trevlig. Dock var vi en person mindre ett tag men Daniel tog sig hit en stund senare ändå :)

Ne men alltså, en julafton kan väl inte bli misslyckad? iaf inte om man spenderar den med folk man tycker om..som sin famlj. Synd om dom som inte får/kan fira jul med sina nära och kära :/Mamma och styvfar tog en liten glöggstund i väntan på Jenni och pappa. Själv gillar jag inte glögg.Efter maten frös jag så så att mamma var tvungen o sätta på brasan, den är ju så mysig!..kanske blev lite för varmt sen :P hahaDet blev fullt under granen i år igen, men har man en önskelista så har man :P Att öppna paket är alltid den trevligaste stunden här..hehe nerå, men det är ju kul o se när dom andra öppnar sina och blir överraskade ;DJenni och pappa leker med kameran lite..

Det är alltid dom vuxna..lr ja, föräldrarna som får börja öppna paketen först..

Mamma provar sin nya jacka, she liked it alot! Precis vad hon hade önskat sig :)Sen var det såklart våran tur...hade an massa att öppna..och ja, vi fick en massa bra! :D Får visa det imorrn..Efter att allt var öppnat så sätter sig alla alltid o "leker" och pillar med sina klappar. Man måste ju testa sakerna..det är ju helt normalt.

Pappa åkte hem, sen åkte Jenni och Daniel. Resten av kvällen spenderades framför tv:n typ...

Den kom och den är alldeles strax slut som sagt..Vi är nöjda med den här dagen. Ska avsluta den med ett avsnitt samllville tänkte jag.

Hoppas alla har fått känna lycka och kärlek idag!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback