RSS 2.0

10 fel kvinnor gör i sängen!

Rod Phillips, sexterapeut som listat 50 fel män gör i sängen kunde naturligtvis inte låta bli att ge även kvinnorna en känga.1.
Du ligger helt stilla. Missionären är inte en ursäkt för att inte röra på sig.

2.
Du tror att han är konstant sugen. Det är en vanlig missuppfattning att män alltid vill ha sex. En del kvinnor tar illa vid sig när partnern inte har lust. Män har lättare för att bli upphetsade än vad kvinnor har, men man kan inte förvänta sig att han alltid ska vara redo, framförallt inte när du varit en bitch och kommer på att sex är en bra idé.

3.
Du lägger över ansvaret för din orgasm på honom. Du vet vad som fungerar för dig, låt honom veta det. Om du inte berättar för honom hur han ska få dig att komma är det ditt fel att han trycker på fel knappar. Varken män eller kvinnor vill famla i mörkret, upplys varandra.

4.
Du förväntar dig gos efter akten. Många kvinnor vill gärna ligga och småprata och gosa efter sexakten, medan män blir trötta av sex. Vi är skapade på olika sätt så bli inte arg om han inte orkar ligga och prata varje gång.

5.
Du är inte spontan. Har ni alltid sex i sovrummet kanske det är dags att ändra på det.

6.
Du tar inte på hela honom. Män har också ryggar, skuldror och magar och de gillar att bli berörda. Om du bara fokuserar på hans penis missar du en massa roligt.

7.
Du använder naglarna som klor. Det är en sak att riva lite retsamt på ryggen och en helt annan att pressa ner naglarna i huden.

8.
Du är knäpptyst. Precis som för kvinnor vill även män ha ett kvitto på att de gör någonting rätt. Stöna och låt honom få veta att du har det skönt.

9.
Du fejkar orgasm. Du gör både honom och dig en björntjänst genom att fejka orgasm. Han kommer tro att han gör allting rätt och du kommer att få fortsätta att fejka tills du törs tala om för honom hur du egentligen vill ha det.

10.
Du blir stressad över att han slaknar. Det är sådant som sker till och från och det blir inte bättre av att du haussar upp situationen med hundra frågor.

källa:salongk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback