RSS 2.0

10 fel män gör i sängen

Här är 10 fel män gör i sängen (förhoppningsvis inte samtidigt)1.
Pang på rödbetan. Det är mer sannolikt att du blir irriterad än att du blir upphetsad om han efter några minuters hångel sticker in sin hand mellan dina ben eller går direkt på brösten.

2.
Han är en oföljsam kyssare. Kyssar är en bra början till sex, men det är en dålig idé om han sticker in tungan i din mun och vevar runt som om han skulle ge dig en tandrengöring.

3.
Han är för hårdhänt. En bestämd hand är det inget fel på, men det funkar inte att ge sig på klitoris på samma sätt som han ger sig på sin snopp när han onanerar. Klitoris har dubbelt så många nervtrådar som snoppen och dessutom fördelat på ett mycket mindre område.

4.
Han smeker dig inte. Bortsett från hjärnan är kvinnans hud det mest erogena organet. Varenda millimeter av kroppen är mottaglig för sensuell beröring.

5.
Han förväntar sig få ta dig bakifrån. En del kvinnor är inte helt bekväma med hur deras bakdel ser ut och dessutom kan den här ställningen upplevas opersonlig.

6.
Han stöter för hårt. Är han välutrustad och du har en kort vagina kan han stöta till livmoderhalsen vilket är smärtsamt.

7.
Han försöker mota ditt huvud mot snoppen. Fysisk övertalning fungerar dåligt. Antingen vill du eller så vill du inte.

8.
Han brölar i ditt öra när han kommer. Glädjeuttryck är sexigt men inte när det är öronbedövande. Är han den högljudda typen gör han bäst i att begrava ansiktet i huvudkudden.

9.
Han kommer på dig utan att fråga. För honom kan det vara upphetsande att komma på dina bröst eller på din mage. För dig kan det bli mer kladdigt än manligt.

10.
Han håller inte om dig efteråt. Kvinnor tenderar att använda mer tid för att komma ur den sexuella sfären än män, varför det kan vara skönt att ligga kvar tillsammans en stund.

OMG, jag satte i halsen, hahahah! Killar alltså... man har ju varit med om några av dom!

källa:salongk.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback