RSS 2.0

10 skönhetsknep som får män att smälta

Här är 10 skönhetstrick som får även den mest svårflörtade att falla till föga.1.
Blå toner i ögonmakeupen. Blå makeup behöver inte vara synonymt med 80-talet. Ett öga sotat med en mörkblå ögonskugga ger en sexig och sofistikerad look som inte blir lika hårt som ett svart sotat öga. Använd till exempel LÓreals ögonskugga i färgen ”Blue Jean” på både ögonlocket och nedre fransraden. Sudda ordentligt och se till att ljusa upp partiet precis under ögonbrynet för att undvika panda-looken.

2.
Fira av ditt största leende. Det här är ett idiotsäkert knep när du vill få hans uppmärksamhet. Men kolla tandraden innan du bländar honom så att ruccola och annat otyg resulterar i en motsatt effekt.

3.
Förvandla en stram knut till en romantisk dito genom att dra några hårslingor i fram från uppsättningen. Locka dem lätt för en slarvig look som ramar in ditt ansikte.

4.
En röd mun kommer man långt med, men den måste vara kyssäkta. Röda märken över hela ansiktet gör ingen man glad. Det bästa är att använda ett så kallat lipstain. Den supersmarta skönhetsprodukten har konstigt nog inte riktigt nått Sveriges gränser än, men Benetint som är originalet av lip stains, finns i välsorterade nätbutiker för cirka 300 kronor.

5
. Framhäv behagen med skimmer. Sno Hollywoodkändisarnas knep och svep lite skimmer, inte glitter, över dekolletaget. Ett annat knep om du vill framhäva klyftan är att dutta lite bronzer på insidan av brösten. Ett knep Vicotria’s Secret-modellerna använder sig av för att få lite mer ”klyfta”.

6.
Klackar på. Få saker är lika sexiga som en figurnära klänning som slutar på halva låret och ett par höga klackar till. Vill du framhäva dina fina spiror ytterligare kan du med fördel använda en bodylotion med skimmer i.

7.
Latemansknepet för sexiga lockar. De flesta kvinnor har lite självfall. Utnyttja det genom att gå och lägga dig med fuktigt hår. Dagen efter lockar du några partier lätt, klart! Ett annat alternativ är att snurra till en knut i nacken när håret är fuktigt som du sedan sover med. När du vaknar och släpper ut håret har du finfina lockar.

8.
Skulptera ansiktet. Framhäv dina vackra drag med en highlighter. Highlighta den inre ögonvrån, och svep den under dina ögonbryn, på kindbenen och precis ovanför amorbågen för ett fint plut.

9.
Var ditt naturliga, härliga jag. Skippa makeupen, sätt på lite gloss på läpparna och dra på dig mysbrallorna. Det finns ingenting mer attraktivt än någon som är trygg i att bara vara ditt naturliga, härliga jag.

10.
Favoritparfymen på några väl valda. De flesta kvinnor har fler än en parfym och de flesta män har en favorit bland dem. Använd hans favorit på några väl valda delar av kroppen, till exempel bakom knäna, innanför låren, bakom öronen och i håret.

Källa:salongk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback