RSS 2.0

4 tecken på att du är redo att börja dejta.


Om du har gått igenom en skilsmässa eller ett uppbrott bör du ta den tid du behöver för att läka och reflektera över vad som gick snett innan du kastar dig in i en ny relation. Men hur vet man när man är redo att börja dejta igen?

Sajten Sheknows.com har frågat dejting- och relationsexperten DeAnna Lorraine för att ta reda på när man är redo för nya, spännande äventyr.Här är fyra tecken på att du är redo.
1. Du har slutat älta det förgångna. När du slutat tänka på ditt ex och hur ni skulle kunna ha det, är du sannolikt redo för att gå vidare.

2.
Du är inte arg längre. Om du inte känner dig arg och bitter på ditt ex och inte heller saknar honom, är det ett gott tecken på att du är redo för att släppa in en ny man i ditt liv. Om du till exempel känner dig neutral inför ett foto av ditt ex och tänker på er relation som en bra erfarenhet som du lärt dig av, så har du kommit långt. Men om tankarna på ditt ex gör att du känner dig arg, ledsen eller sorgsen, behöver du lite mer tid.

3.
Du lägger märke till andra män. När du börjar lägga märke till män i din omgivning betyder det att du är öppen för nya möjligheter. Känner du dig attraherad av någon annan man i din närhet och börjar bli förälskad så är det ett säkert tecken på att du kan börja dejta på nytt.

4.
Du är harmonisk när du är ensam. Om du känner dig öppen för att dejta, men även harmonisk som singel, så är du på precis rätt ställe. Du tar tid på dig att utvecklas, lära känna dig själv och komma i kontakt med ditt inre för att upprätta ett lyckligt liv på egen hand. Du känner inte ett desperat behov av att kasta dig in i en ny relation för att bli komplett.

Två tecken på att du inte är redo att börja dejta igen.
1. Du pratar konstant om ditt ex. Om du går på dejt med någon och kommer på dig själv med att prata om ditt ex, eller känner dig obekväm med situationen är du sannolikt inte riktigt redo för att börja dejta igen.

2.
Du vill kasta dig in i en ny relation. Om du desperat letar efter någon som kan bota din ensamhet är du troligtvis inte redo för att börja dejta än.

källa: salongk.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback