RSS 2.0

De nya skönhetsklassikerna

Tidlösa produkter som Chanel No. 5 och Eight Hour Cream från Elizabeth Arden kommer aldrig gå ur tiden. Men nu har det kommit nya produkter på marknaden som är på god väg att bli skönhetsklassiker.



Schwarzkopfs "Dust it" har på kort tid blivit alla nordiska kvinnors "must have". Den lilla röda burken innehåller ett lätt puder som ger alla hårtyper en fantastisk volym och struktur. Pudret gör håret mer lättarbetat vid håruppsättningar och gör fett hår matt. Perfekt för kvinnor med fint, nordiskt hår. 98 kronor hos lyko.se.

Den eviga jakten på den perfekta "nude-nyansen" är över. Medan de flesta nudefärgade läppstiften antingen är för bruna eller för rosa, är M.A.Cs Cremesheen Lipstick i färgen "Créme D´Nude" den perfekta nyansen med en aning persika i. Den rika konsistensen gör dessutom att läpparna inte ser torra ut. Nudefärgade läppar kommer alltid finnas med i modebilden, därför är Créme D´Nude en klassiker och kommer så att förbli, 180 kronor.

Laura Merciers Foundation Primer lanserades redan 1996 och är flera makeup-artisters och stora stjärnos favoritprodukt. Primern är en krämig gel som appliceras under foundation och slätar ut huden och förbättrar makeupens hållbarhet. Primern innehåller även skyddande antioxidanter som vitamin A, C och E, cirka 345 kronor hos vivamondo.se.

Biosilk Silk Therapy är silkesdroppar reparerar, beskyddar och mjukgör alla hårtyper. Den kan användas som ett serum i fuktigt hår men även som värmeskydd. Oljan gör håret silkesmjukt och glansigt och kan även användas som badolja och på huden på grund av dess unika förmåga att binda fukt. Ett måste för alla kvinnor med långt hår, cirka 170 kronor.

Chloé by Chloé har alla förutsättningar för att bli en klassiker. Doften är både exklusiv och feminin med doftnoter av ros, liljekonvalj, magnolia, vallmo, litchi, fresia och cederträ. Flaskan har en vintagelook och doften har blivit en storfavorit hos fashionistas över hela världen, 675 kronor.

Mineralmakeup är framtidens produkter och har redan 30 procent av marknaden. Mineralrevolutionen startade av Bare Escentuals som med sin prisvinnade foundation ID BareMinerals lanserade en foundation i pulverform gjord av naturliga mineraler. Nu har varenda makeupmärke börjat med mineralmakeup, men den bästa är fortfarande ID BareMineral Foundation för sin silkesaktiga finish och sina vårdande egenskaper, cirka 280 kronor hos vivamondo.se.

Ekologiska produkter är i ropet och en trogen tjänare är Dr Hauschkas Rose Day Cream som varit en av märkets mest populära produkter i 30 år. Rose Cream ger optimalt skydd till normal, torr och känslig hy. Den rika krämen innehåller rosenolja, rosor, och nyponros som stärker hudens motståndskraft och gör den mjuk och len. Dr. Hauschkas Rose Cream är en favorit hos stjärnor som Kate Moss och Madonna, 250 kronor.

Källa:salongk.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback