RSS 2.0

Den svek oss igen!?

Asså, varför blir det så? Alltid för båda två samtidigt oxå, e dom programerade att inte ringa vissa dagar eller vad fan händer!? Nu snackar jag om våra mobiltelefoner, Sony Ericsson Satio som vi haft i ett år nu. Väckarklockan spelar oss ett spratt lite då och då. Nu ahr vi fått nog iaf o tänkte köpa en extra väckarklocka o ställa den på någon hylla lite längre bort 10 min senare så att man verkligen inte försover sig. Denna e från IKEA 49:-, en sån ska vi ha!


Som ni kanske förstgår så försov vi oss idag. Jag vaknade 07,57 och satte på telefonen för att jag kände på mig at nåt var fel. vaknat typ 100 ggr under natten, trott att jag försovit mig o de va ju exakt de som hände. jaja. Tur att vi bor nära, vi tvätta oss, åt frukost i lugn o ro, drog på oss mysisar och gick till jobbet. ;) Osminkade o sletna men vad gör det, skönt me sovmorgon lixom, haha! Gjorde inget idag eftersom vi inte hade nåt o göra på morgonen, jobbade bort allt igår :) later babes//J

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har en sådan och den funkar inte för 5 öre! Kanske bara var min men.. Den är hur konstig som helst. Den visar ingen tid och den går knappt att ställa in tid på..

Men hoppas era kommer fungera :)

2011-02-01 @ 17:40:54
Postat av: L

jag har en xperia och dem nyare telefonerna går inte att sätta alarmet ochsen stänga av telefonen för då funkar det inte , funkar bara om den e igång. men vet ju ej om ni har på eller av era:)

2011-02-02 @ 10:53:34
Postat av: anne & jenni

ne det går itne att stänga av do nya ne, helt sjutk att de ska behöva vara på men våra kan man stänga av. de har funkat sen vi köpte dom för mer än ett år sedan men den gör så nån gång bara, typ varannan månad en gång eller nåt fattar inte varför :)

2011-02-02 @ 10:55:35
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback