RSS 2.0

Hatar att begränsas!

Tänk om man inte hade varit så begränsad som man egentligen är..hur gött hade inte varit o kunna göra vad man vill när man vill?! ALLAS dröm, men så ser vekligeheten inte ut. Man är begränsat när det gäller jobb, fritid..ja you name it.

Har man ingen bil och ska ta sig någonstans så är man beroende av bussar och deras tider..Jobbtider är en annan grej, Vissa jobb har ju flex som tur är och då kan man bestämma lite själv bara man gör sitt jobb. Så har vi iaf. En annan sak som just begränsar oss en aing för mkt just nu är träningen, lr vårat gym kan man säga, för träna kan man ju göra hela tiden när som helst på gymmet. Men där kan man va lite begränsad också när det gäller motionen, lite irriterande.

Så en sak vi kanske har tänkt att göra är att byta gym, från Studio Aktiv till ONYX. ONYX är en aning större, har sjukt bra motionsavdelning och finns på 2 olika ställen, det är dyrare men vi får rabatt genom jobbet så det blir bara nån tia dyrare i månaden OM man vill träna på båda ställerna.Vi är lite kluvna när det gäller den frågan, men OM det kan göra att det blir mer frihet i det hela så ska vi självklart byta, ska ta en vecka och prova på ONYX för att se om det passar oss..för vi gillar verkligen vårat gym nu, men allt kan alltid bli bättre som sagt :)

Later!


Kommentarer
Postat av: tess

jaaa, börja på onyx!! ;) höhö

2011-02-28 @ 13:31:05
Postat av: tilda

Om ni tänkt köra pump så är det bättre på studio aktiv, både när det gäller tider och instruktörer. Tycker ni att det är mycket folk på studio aktiv på kvällarna så är det dubbelt så mycket på onyx. Kör på studio aktiv för guds skull! Så mycket bättre på många sätt!

2011-02-28 @ 18:56:02
Postat av: anne & jenni

Kan inte hålla med där faktiskt om tiderna, tiderna suger lite eftersom de antingen är jätte sent eller jätte tidigt så man måste gå innan 5 för att hinna, men instruktörerna gillar vi skarpt eftersom vi tränat där så länge. onyx har ju två gym nu där dom varvar passen så de blir fler tillfällen plus att de e fler pass i veckan typ,

2011-03-01 @ 08:52:27
URL: http://twiceas.blogg.se/
Postat av: anne & jenni

tänkte mer på konditionsavdelnngen där man aldrig får tt löpband eller crosstrainer när man behöver ett, sånt e tråkigt, onyx har ju den största konditionsavdelningen i hela borås, alltid maskiner lixom!

2011-03-01 @ 08:53:23
URL: http://twiceas.blogg.se/
Postat av: Anonym

onyx konditionspark är ALLTID full!! :) Så det är inte så bra som ni tror, bara för att det är många maskiner. Man får vänta på att få springa. Det skulle vara crosstrainern som skulle kanske råka vara ledig isf..

2011-03-01 @ 22:30:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback