RSS 2.0

He killed it!

Han dödade alla låtar. Och då menar jag inte att han dödade dom på ett bra sätt, att det va grymt. NEJ! Han dödade dom som i att dom blev så dåliga att vi nästan dog av tristess! Herre gud vilken dålig DJ det var på Grand igår. Det värsta är att han tror att han är så JÄVLA grym enligt alla som jobbar där, och endå suger han så jävla hårt. Inga bra låtar alls tyvärr. Så jävla typiskt när vi sett fram emot att få skaka rumpan hela natten!!

Hade det varit någon av dom andra som vi verkligen vet är bra hade kvällen varit så lyckad <3 kul och vara nykter o kunna ha skoj endå. Killarna borde läsa sig att ge tjejerna lite space på dansgolvet, och sluta vara så på och tro att det är ok eller bara stå o glo eller hänga efter vart man än går för att va nära. lite creaey!Dags att glömma gårdagens fiasko. Dags för underbar frukost och sedan sätta igång med dagens planering! Skrivs//J

Kommentarer
Postat av: Wilton lindgren

Intressant läsning.. Men vem va det som spelade.. Och vad menar du med att han dödade alla låtar???

Passade inte musiken dig eller hatade alla den??

( va det tomt på dansgolvet?)

2011-02-10 @ 15:24:54
Postat av: anne & jenni

Han dödade dom genom att förstöra dom totalt i konstiga mixar så man inte ens hörde att det var den låteb, lät det går en stund o sedan bytte osvosv, konstigt bara inte alls bra musik. De var folk på dansgolvet men alla stor mest o böjde på knäna, ingen röjmusik direkt, dom flesta såg trötta och uttråkade ut samtidigt..

2011-02-15 @ 12:56:02
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback