RSS 2.0

Ingen vanlig morgon

Ne, vi bestämde oss själva för att det inte skulle bi en "vanlig" morgon idag, det blev nästan som i Tisdags när vi försov oss. Det blev ju inte dom vanliga morgonrutinerna man har :) Klockan ringde 06.30, bädda sängen, in på toa och tvätta sig o sånt, på med mysisarna och äta frukost. Lite concealer under ögat så att man inte ser helt drogad ut :P haha, bliev inte mkt smink idag, eftersom den ändå bara kommer rinna bort :P varför lär ni fatta sen.

Va på jobbet lite efter halv 8, varför vi gjorde såhär? jo, för att vi inte har någon modellfotning idag på jobbet och då behöver vi inte vara här till någon speciell tid för att få klart allt och passa några tider direkt, för vi har tänkt att dra från jobbet innan 4 idag ändå. Ska sitta och pilla med det som finns och ha det gött med musik :)Jenni tar en stund i studion och fotar alla nyinkomna skor, det kommer in maaaassa nu! Detta är bara några av ett antal grymma pumps. Så håll utkik på sidan, www.nelly.com såklart :)

Later babes!

Kommentarer
Postat av: Anonym

En liten fråga.. Kommer ni någonsin köpa/få in träningskläder till Nelly? :)

2011-02-03 @ 13:36:21
Postat av: anne & jenni

Vi öppnar sportavdelningen med den nya sidan med några veckor, håll ut :)

2011-02-03 @ 13:40:39
URL: http://twiceas.blogg.se/
Postat av: My Beauty Secrets

har ni någon aning om när de där Louboutin-liknande pumpsen kommer in på Nelly? de med silver/guld tå med prickar :) är sååå sugen på dom !

2011-02-14 @ 17:52:55
URL: http://mybeautysecrets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback