RSS 2.0

Katy Perrys bästa figurknep

Katys snygga figur kommer inte utan ansträngning. Nu berättar hennes PT, kändistränaren Harley Pasternak, hur sångerskan kommer i sådan fantastisk form. För ContactMusic.com berättar han att Katy tränar 25 minuter om dagen, 5 dagar i veckan. Hon tycker framför allt om att hoppa hopprep, avslöjar han."Katy älskar hopprep, så det gör vi som konditionsträning. Det är praktiskt, dansliknande, uttrycksfullt och tidseffektivt." "Det är ett intensivt träningspass som varar i 25 minuter. Att träna oftare och kortare är bättre än längre pass tre dagar i veckan", säger han.

Hon tycker även om att cykla. När det gäller kosten följer hon en strikt diet, men tillåter sig att äta vad hon vill en gång i veckan. "Hon äter två mål och tre mellanmål om dagen", berättar Harley. "De består av nyttiga fetter, magert protein, fibrer och en sockerfri dryck." Han berättar också att hennes nyttiga favoritrecept är "French toast". Hon doppar brödskivor i äggvita, lättmjölk och lite socker, grillar dem och toppar dem med mager ricottaost och bär.

"Jag följer ett särskilt matschema, vilket suger", säger Katy Perry till Rolling Stone. Men hon avslöjar också att hon får äta vad hon vill på söndagar – och då blir det ofta hamburgare från In-N-Out Burger.

Älskar hennes kropp, sjukt snygg men det kan nog alla få om dom har strikta dieter, personliga tränare och mycket tid. Det klarar man även utan allt detta så det e bara att ge sig fan på att det ska gå så går det ;) VILJESTYRKA <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback