RSS 2.0

Mat & Träning 11.02.03

Vi trodde inte att vi skulle hinna. Eller framförallt trodde vi inte att vi skulle vilja gå och träna med svullna läppar. Folk kollar ju på en och undrar om man fått stryk. Det blev inte så himla farligt s¨vi bestämde oss att springa till gymmet endå. Hade som tur är med oss kläderna ;) smarta tjejer.

Blev ett pump-pass idag igen. Vi la i vanlig ordning på vikter idag igen. Vi måste.. så himla skönt. Så idag hade vi mer på både knöböj och rygg! Gick upp från 27 till 28kg på benen och 0,5 på rygg. Den är redan ganska tung men mer ska de bli i framtiden ;) grr. kroppen gillar det! mer vikter!Dagens matintag:
Frukost:
Havregrynsgröt med linfrön, drottningsylt, cvitamin och vitamintabletter.
Mellanmål: Apelsin och grönt te
Lunch: Räkpastan vi la ut receptet på
Mellanmål innan träning: Hann tyvärr inte äta så mkt innan träningen, gölmde helt av de tack vare läpparna men slängde i oss en kesoplätt precis innan så vi skulle orka lite :)
Mellanmål/efter träning: Proteinshake whey-100
Kvällsmål: Grönt te och et litet glas turkisk yoghurt med mandel och russin toppat med honung.

En kollega frågade hur vi blivit av med sötsuget efter tex. choklad. Hon har ett sötsug hela tiden sa hon. Anne tipsade om opti-nut, att det kan hjälpa. Det står att de ska vara bra för sötsug bland annat. Sedan tipsade hon om vårat goda mellanmål som ni ser på bilden. Den tillfredställer oss verkligen ;D skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback