RSS 2.0

Mat & Träning 11.02.07

Idag kände vi oss inte så starka som vi brukar, undra vad det kan bero på? Det är rätt konstigt med tanke på att vi ätit bra och sånt..ibland känns de faktiskt som att man är lite svagare efter dom helger man varit helt nykter. Är det någon mer som kännt så lr?? konstigt de där. Fast det kan bero på trötthet me kanske? äh, hur som helst så var det liiite jobbigare att träna än det brukar vara, tog samma vikter på ben o sånt men la på lite på tygg iaf :)

Måste ännu en gång säga att vi ÄLSKAR bodypump, jag kan inte tänka mig någon bättre träning, iofs så har vi inte provat all slags träning. Vill bara säga det att har ni inte provat så prova och har ni provat o kände att det va svårt/jobbigt, ge det några gånger..det är mkt man ska tänka på innan det blir så bra som det kan bli :)


Nog om träningen, har fått i oss ett litet mellanmål mer än vanligt..ja eftersom vi äter när vi är hungriga så blev det så idag..för vi går ju inte o är hungriga bara för att gå ner i vikt eller nåt, sånt håller vi inte på med. (om någon nu skulle tro det) hehe



Frukost 07.30: Havregrynsgröt med sylt och c-vitamindryck.
Mellanmål 10.30: Apelsin & Grönt te.
Lunch 12.30: Fetaostbiffar & bulgursallad. (recept finns längre ner)
Mellanmål 16.30: En "Opti nut" bar
Mellanmål/Innan träning 18.20: Powersmoothie.
Efter träning 20.50: Proteindrink
Kvällsmat NU: Grönt te & våran ersättning för godiset nu för tiden :P turkisk youghurt med mandlar, russin och honung, goottiiis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback