RSS 2.0

Mat & Träning 11.02.11

Ja de var länge sen vi gjorde ett mat och tränings inlägg en fredag, brukar ju inte bli så för att det ofta inte blir någon träning på fredagar, vad ska man då insperera med lixom?

Ne idag kan vi skrivs om maten bara..en sån här fredag när man åker till pappa brukar ungefär se likadan ut varje gång typ. Nyttig fredag eller ej..det får ni själv bestämma :P enligt oss..? njaah. hehe

Frukost 07.30: Havregrynsgröt med sylt och linfrön. C-vitmindryck.
Mellanmål 10.30: 2 knäckisar med avokado och grönt te.



Lunch 13.50: Felix Mozzarella paj och en proteinshake (whey 80) Vi brukar som sagt inte laga nån maträtt till fredagar, då köper vi ofta nåt litet som detta eller så gör vi en omelett eller nåt likanande. Proteinet drack vi till eftersom vi inte fått i oss så mkt av den delen under dagen :) lika bra att shaken får göra sitt (behålla musklerna och bränna fett) under en vilodag som denna.

Mellanmål 17.15:  En proteinbar "optinut"
Kvällsmat 20.00: Vitlöksbaguetter med ost på och nåt glas pepsi max, inte de nyttigaste men det var det godaste pappa hade hemma :P hehe We like it a lot!

Mer mat blir det inte idag, men nåt glas pepsi till kommer det bli iaf. Det var faktiskt länge sen vi drack det..lr hur??

vad brukar ni käka på fredagar? hur ser era matvanor ut? Vi brukar ju annars äta tacos/pizza eller hamburgare på fredagar när vi inte är hos pappa :)

yeye, skrivs senare babes!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback