RSS 2.0

Mat & Träning 11.02.14

oh nooo, vad gjorde vi nu för dumt? hehe vi ändrade på måndagsrutinerna totalt när det gäller träningen. Med andra ord..ingen bodypump!

Vad har vi då tränat idag? Vi provade på core..lr prova kan man väl kanske inte kalla det eftersom vi brukade gå på det innan..för ett bra tag sen dock. Ett bra pass som ska göra hela bålen starkare. Många jobbiga övningar där man faktiskt måste tänka på muklerna när man tränar, man tränar ju inte med vikter eller nåt. Balansen fick sig en utmaning me. kändes ju bra..45 minuter tog passet. bra med variation ibland, denna veckan blir itne som dom andra. Ska kanske prova nåt nytt..får se.

Efter det sprang vi på löpbandet i 20 minter, sen fick det faktiskt räcka för idag. För mer träning blir det imorrn såklart :)

Idag..måndag vecka 7, Det är från och med idag vi börjar med vårat "diet freak" paket ordentligt. Skulle ju börjat med det för en vecka sen men vi sköt upp det av privata själ. Men idag så :) Nu ska vi se vad alla piller och pulver och bars ihop kan göra för våran kropp och träning :)Tabletterna och sånt ska tas på morgon och innan träning.

Frukost 07.30: Havregrynsgröt och drottningsylt, c-vitamindryck och lite piller. Tex. Anabolic.
Mellanmål 11.00: Grönt te & apelsin
Lunch 13.45: Icas Pasta med lax&spenat, (orkade inte laga mat igår)
Mellanmål 16.15: Proteinshake whey80, "lose it" & Anabolic piller.
Efter träning 19.00: Proteinshake whey100
Kvällsmys 21.00: Den beroende framkallande youghurtmixen och grönt te. Tess älskade det me! nu e hon nog oxå fast :P Jenni har ätit suchi.

Kan hända att det blir nån popcornbit me :P

Dagens matintag kan låta lite lite, men det har inte varit nån hård träning..sen har vi inte gått hunrgiga heller så vi har ju inte behövt mer än vad vi har stoppat i oss. För vi går aldrig hungriga..det är inte så vi lever våra liv. Folk kan ju tro att man inte äter mkt för att man ska gå ner i vikt och blabla...men så är inte fallet.

Just so you know!
Later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback