RSS 2.0

Mat & Träning 11.02.17

2 timmar...! Hela 2 timmar har vi spenderat i pass-salen idag. Det har vi faktiskt aldrig gjort tidigare. Eftersom det är torsdag och pumpen är på en så lagom och skön tid efter jobbet så var det ett självklart pass idag, sen passade vi på att prova på afro/core, för det lät ju spännande..lr hur? hehe vi blev lite nyfikna iaf, visste ju dock vad det typ skulle gå ut på. Alltid kul med nytt. Vi har verkligen shake:at om med träningen denna veckan

Vad säger man om pumpen idag? Vi la på mer vikter, på ben..så nu är vi uppe i 29kg, Det kände väldigt bra. Mer kan vi inte säga just nu, ska ha det så nästa vecka me, sen får vi se vad som händer. Afro/coren va lite flummig med tanke på dansen..det är rätt svårt att klara allt första gången..men det är iaf olika dansrörelser till trummusik :) sen körde vi rygg och magövningar som i måndags..Det kommer väl kännas imorrn och i helgen, för det har det ju gjort nu i veckan. Det känns i hela kroppen att man har tränat annat än det man brukar göra på en vecka. Som sagt, bra med variation. Kroppen gillar det!

Ibland känns det som att man nästan få i sig för mkt energi/mat på dagarna, känner oss inte alltid hungriga när vi äter och a..jag vet inte. När det gälelr våra bars och shake:ar så sak dom ju ersätta lite grejer, för det ska ju vara mellanmål. Folk tar ett äpple hit och äpple dit, men vi käkar typ kesoplättar och sånt. Ah, vi äter ju apelsiner som mellanmål men aja :P hehe Det var ju nån som skrev att man ska äta 5 ggr om dagen, INTE 6 som vi gjorde en gång..bara för att vi tog en shake mellan 2 mål.

Frukost 07.30: Havregrynsgröt med drottningsylt, c-vitamindryck
Mellanmål 10.50: Optinut-bar och grönt te.
Lunch 13.00: Egengjord räkpaj med tomat, rödlöj, feta & bladspenat.
Mellanmål/innan träning 17.00: 2 kesoplättar.
Efter träning 20.30: ProteinshakeOch nu: Nu blir det bara lite mandlar och russin och en kopp grönt te för avslappning..känner inte att det behövs mer!

Later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback