RSS 2.0

Mat & Träning 11.02.20

Jag var redan inställd på träning idag, och eftersom alla banga så körde jag ensam! Ingen idé att skippa träningen bara för det..vad skulle jag gjort istället? gjort nåt helt onödigt säkert. Hellre träna än sega när man är så här pigg som jag varit idag :) Jag hade ingen ursäkt till att inte träna.

Jag fattar verkligen verkligen VERKLIGEN inte hur folk klarar av det här med spinning!!!? Det var det jag körde idag, har gjort det innan men nu var det typ ett år sen. Har provat det mesta men spinning, det har egentligen ALDRIG varit nåt för oss. Spinning är nåt av det jobbigaste jag någonsin kört. Sen blir det väl också vad man gör det till, det rann iaf från hela min kropp när jag var färdig med passet, kunde kanppt andas :P haha Sjukt jobbigt som sagt, dags att tight:a till benen och rumpan ännu mer?? För där tog det iaf! kommer säkert ha ont imorrn...

Innan spinningen körde jag lite mage på gymmet me, på gymboll och sedan den där magmaskinen jag skrev om igår..fick veta vad det hette nu me, "rotary torso" och ser ut så här...


Den ska jag köra mer i framtiden..den gav mig väldigt mkt träningsverk kände jag idag. Har väl fått svaga muskler där den tar eftersom man inte alltid kommer åt alla med vanliga situps. hehe Tar mkt på sidomuklerna.

Maten idag har sett ut som igår typ?
Frukost: 2 äggmackor och grönt te.
Mellanmål: Turkisk youghurt med banan, russin, linfrön & honung. Grönt te.
Middag: Den egengjorda pizzan från igår, blev ju kvar 2 stora bitar :D mmmm, så sjukt gott! ni måste göra den själv..

Nu blir det kvällsgottis..men det blir inte godis eller glass eller choklad, för som jag skrev i lördags så blev det för mkt i fredags och då är jag inte sugen på nåt sånt, så NU ska jag fixa till en mysigt god skål med den turkiska delikatess vaniljyoughurten :D godare youghurt finns inte! I den ska jag ha vindruvor och lite annanas kanske?



Himmelriket..det måste ni oxå testa :D

Later//A

Kommentarer
Postat av: M

Körde den maskinen på gymmet här i veckan också. Det känns verkligen! Fast sen brukar inte jag köra så mycket situps för jag tycker det finns övningar som är så mycket bättre, både på gymboll och med egen kroppsvikt.

2011-02-21 @ 09:12:09
URL: http://traningpag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback