RSS 2.0

Mat & Träning 11.02.21

"Jag känner för att träna ihjäl mig idag!"..hehe det var Jennis lilla tanke idag. Varför hon fick den vet hon faktiskt inte..hon kände la så helt enkelt..även om hon har ont i ryggen efter helgen av någon anledning.. Jag har också ont..men det är träningsverk efter lite ryggträning från helgen.

Vi trodde inte att vi skulle klara av att träna med samma vikter som sist bara för det, men det gick ju bra ändå :) Och som ni nu förstår så blev det det den sena måndagspumpen, hade tänkt att köra en liknande träningsvecka som förra men det går itne för att lite andra grejer kommer i vägen för passtider och annat. aja, inget att göra nåt åt.. veckan kommer nog bli grym ändå :)

Uppvärmning på löpbandet i 15 minuter före, sen var det inga kontigheter, video på när Jenni tränar triceps kommer där nere.

Idag har vi tryckt i oss en maaaaaaaaaaassa mat, eeh nerå..hehe det ser väl ut som det brukar :P
Frukost: Havregrynsgröt med linfrön och sylt. c-vitamindryck
Mellanmål: Grönt te och apelsin
Lunch: Ungspotatis med grönsaker och kycklingfile, turkisk youghurt. (recept kommer imorrn)
Mellanmål/innan träning: Powersmoothie.
Efter träning: Proteinshake.

Och nu blire det lite "vardagsgodis", det vet nog alla vad det innebär. Tänker börja kalla det så. Den tukiska youghurtblandningen :P

Gottis...bye!


Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej !

Allt bra ?Just nu så kan du vinna ett hel valfritt smycke från Hoof Store, vilket önskar du vinna ?

Berätta det här:http://moonzanna.se/2011/february/tavling-i-samarbete-med-hoof-storese.html#commentSå är du med i tävlingen. Lycka till !

kram

2011-02-21 @ 21:48:19
URL: http://moonzanna.se
Postat av: Therese

Ni verkar ha lite koll på detdär med olika pass och sånt på gym

2011-02-22 @ 10:33:35
URL: http://hipsi.devote.se
Postat av: Anonym

Ni verkar ha lite koll på detdär med olika pass och sånt på gym.. förlåt hann inte skriva klart innan det råkade skickas! Men jag skulle vilja veta lite mer om vad olika pass går ut på. Jag tränar tex på onyx Knalleporten, och på deras hemsida står bara själva namnen på passen när man ska boka ett pass. Har bara provat på Spinning och functional moves ännu, har inte vågat något annat då jag inte vet vad de går ut på och vad för område man inriktar sig på kroppen på de olika passen. Vore skitsnällt med ett svar, antingen i er blogg eller om ni svarar på kommentaren bara! :)

2011-02-22 @ 10:36:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback