RSS 2.0

No sweat!

Nu är täckena invigda..och hur gick det då? blev jag av med mina svettningsattacker?? jag vaknade några ggr i natt..köände lite försiktigt på mig själv lite här och där på kroppen. Nope inte en droppe svett :P hehe så nu är väl saken klar? Vi hade för varma täcken innan..fast inatt hade det kanke varit mysigt med det lite tjockare eftersom det var så akllt och kylan kommer väl att fortsätta.



Fast nae, jag vill verkligen inte vakna i en pöl av mitt eget svett mer, hur fräscht är det lixom?? Så nu avr det lagom hela natten, man ville inte ta av sig täcket eller sticka ut foten. Det ska ju va ltie svalt när man sover, då sover man som bäst. Jag är iaf nöjd och det är väl min kropp me.



Provade den nya veckarklockan me :) funkar ju fint! hehe nu ska väl inget få oss att försova oss.. den var lite svår att fatta i början men aja..jag fixade det till slut. Den hade inget såndär jobbigt alarmljud som dom flesta brukar ha, den här pep en gång med jämna små mellanrum. Nöjd med den me :) Allt detta från Ikea då.

Dags att jobba vidare, blir en liknande dag som igår skulle jag tro.
Skrivs//A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback