RSS 2.0

...öppnas en ny dörr!

Stängs en dörr öppnas 1000 nya? lr vad är det man säger? hehe har aldrig varit bra på ordspråk :P Idag stängdes iaf våran gamla ytterdörr för sista gången och vi fick en helt ny en :D som kommer att öppnas 1000 ggr åter! Det blev riktigt nice! Nu ser lägenheten myyycket fräshare ut, tro det eller ej! men den lilla förändringen gjorde hur mkt som helst!En sak som vi stör oss på när hantverkarna varit hos oss är att det ALLTID är så himla stökigt och smutsikgt. Dom städar inte alls efter sig, dom lämnar det helt orört efter dom är klara. Gissa om vi fick en chock när vi kom hem. Damm överallt. Det var bara att börja städa. Man har väl mycket bättre saker för sig känner vi. Alltid samma sak. Enligt lag ska dom städa till det så att det ser ut som när dom kom har jag hört, alltså RENT eftersom vi sällan har det smutsigt!!

Aja vi e glada för att vi fått en ny tjockare snyggare dörr. Den andra kunde man ju nästan blåsa ner. Haha! tack tack. Resten = listerna ska dom såklart fixa senare, får väl vänta 2-3 veckor som vanligt. Att de inte kan göras klart på nån dag bara? käääss.

Var i stan en sväng efter jobbet, hittade lite godsaker som vi gillade :) more shopping..

Tränat efter det o nu har vi bara duschat, ätit och tjötat. Dags att sova igen! mer än halva veckan har gått och vi närmar oss helgen :D Ska göra en specialare imorrn bitti, blir ingen vanlig morgon mwd andra ord, dom flesta brukar börja likadant annars :) (om man inte RÅKAR försova sig av nån dum anledning typ som att mobilen inte ringer, hehe)

gonatt allihopa//J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback