RSS 2.0

Rihanna naken på nätet – igen!

Ett nakenfoto av Rihanna sprids på nätet. Stjärnan ska ha tagit fotot själv och skickat det till en dåvarande pojkvän – som uppenbarligen inte ansåg att bilden var lika privat som avsändaren tyckte.Sajten Media Take Out har publicerat fotot och beskriver den hittills anonyme mannen bakom läckan som ”en känd baseballspelare”. De nämner honom inte vid namn, men beskrivningen stämmer väl in på Rihannas expojkvän Matt Kemp.

Mannen uppges ha samlat sina lagkamrater och visat upp fotot på en blond Rihanna endast iklädd trosor.

Det här är inte första gången som sångerskan får se sina privata nakenbilder spridas på nätet. Även 2009 dök vågade foton upp på en mängd olika sajter, och den 22-åriga stjärnan berättade senare att ”det var det värsta som någonsin hade kunnat hända”.

— Det var förnedrande och pinsamt. Särskilt för min mamma att behöva se dem. Det här var två dagar före mors dag. Jag var väldigt nervös och skickade blommor innan jag berättade för henne, sa hon i en radiointervju.

Hon påstod dock att hon varken ångrade att hon hade tagit nakenbilderna eller att hon skickat dem till expojkvännen som låg bakom läckan:

— Jag tycker synd om alla killar som inte får nakenbilder av sin flickvän, förklarade hon.

Samtidigt ryktas det nu om att Rihanna ska ha haft ett lesbiskt kärleksförhållande. Det är modellen Tajah Burton som kommer med avslöjandet i sin ännu ej utgivna bok ”Low Down Dirty Shame”. Ett utdrag från boken har läckt ut på nätet, och i en intervju med The Sun kommenterar Tajah skriverierna.

— Vi hade en otrolig kemi, säger hon.

— Det blev en sexuell grej. Det varade bara i ett par veckor eftersom hon var väldigt upptagen och hade många järn i elden.

Rihanna har inte kommenterat Tajahs berättelse, men har tidigare sagt att hon anser att ”alla människor är födda med förmågan att attraheras av båda könen”.

Den senaste tiden har det dessutom ryktats om att hon har en intim relation med artisten Nicki Minaj.

När hon blev tillfrågad huruvida Nicki var hennes nya rumskamrat svarade Rihanna:

— Nej, vi är bara sexpartners.

Det är jävla sjukt att man inte ens kan skicka bilder till sin pojkvän utan att de sprids på nätet men det är väl för att det handlar om mycket pengar. Tycker verkligen synd om folk som blir utsatta för sånt av folk man trodde man kunde lita på, stackars desperata människor som vill förstöra andras liv på de sättet. Aja, jag säger inte att man ska skicka naket hur som helst eller låta nån ta bilder men endå. Hade själv en vän som blev utsatt för nåt sånt på facebook, sjuka människa som gjorde det, alla privata bilder osv. Ska nog börja kräva likadana bilder på tex pojkvännen som han vill ha på mig, hmm kan va en bra idé om dom får för sig några dumheter :P lr.. man låter väl inte vem som helst plåta sin nakna kropp lixom. inte sett rihannas nya nakenbild än så vet inte hur den ser ut riktigt..

Kommentarer
Postat av: Moa

När kommer dom färg glada skorna som ni la upp 2011-02-03 09:28:00 ?? Jätte fina !

2011-02-08 @ 11:50:39
Postat av: anne & jenni

Hoppas på att dom kommer nu i dagarna, de e bara att kika in bland skorna en gång per dag så missar du dom inte :D

2011-02-08 @ 11:55:40
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback