RSS 2.0

"Så överlever du Alla hjärtans dag som singel"Men guuuud! Det är så förfärligt att vara singel på alla hjärtans dag, NOT! Det finns inget att överleva, hehe En helt vanlig dag, man visar lika mkt kärlek idag som imorrn och som man gjorde igår.

Här är några tips från salonK.se på saker en singel kan ta sig till på Alla hjärtans dag.

Skäm bort dig själv.
Finns det någonting du suktat efter länge men inte unnat dig? Ett nytt armband eller någonting till hemmet kanske? Ge dig själv en Alla hjärtans dag-present som du verkligen uppskattar. En dag på ett spa är en perfekt present till dig själv.Gör ditt egna hemmaspa.
Passa på att göra allt det där du aldrig tycker att du har tid med. Sätt på favoritmusiken, fyll upp ett bad med favoritbubblorna, lägg en ansiktsmask, gör en hårinpackning och en egen manikyr.

Se favoritfilmen.
Många har en film i samlingen som alltid fixar humöret. Lite verklighetsflykt har sällan skadat och nu slipper du ta hänsyn till vad någon annan vill se. Titta på din favoritfilm eller plöj igenom Sex & City-boxen för femtioelfte gången.

Lista exen.
Fira dina dagar som singel och lista alla ex du är glad över att slippa.

Mys: Mys med din bästa vän..!

Hemmaspa låter som en bra idé! :) idag finns det massa tid för egentid. Vad gjordes förra alla hjärtans dag? hmm, Jenni hade ju Daniel, vem hade jag?..no one! and i'm alive! hehe men jag hade Tess förra året iaf ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback