RSS 2.0

Spara pengar = Bra liv!

Vuxet, vuxet, vuxet.. Lagom till att lönen trillade in idag hade vi ett bokat möte med våran bank igår. Dom vill ju prata om vad man har på banen och grejer..träffa sina kunder helt enkelt :)

Det mötet har vi ändrat tid på ett antal ggr, hehe men igår blev det iaf av..rätt skönt. Har alltid tänkt på det med sparande och så, för det är bra att ha något slags sparande nånstans..om det skulle hända nåt. lr bara om man vill göra nåt speciellt.

Anyway..spara pengar = bra liv...så är det! För igår öppnade vi 2 nya sparanden, ett fondsparande bara för att..och sen ett pensionssparande, herregud vad man känner sig vuxen nu, att man börjar tänka på pensionen...NU! Redan...har ju inte ens fyllt 25! För det är då det börjar, från jobbet då. Men jag/vi vill iaf leva ett bra liv när vi går i pension, då är ett privat sparande jätte bra! Tänker INTE leva som en fattig stackars tant iaf! VI ska ha kul även när vi är gamla! :D Tog stora risker när det gäller pensionssparandet me för övrigt, lite ska man våga :P

Pratade med styvfar igår me, han gillar ju inte baker :P hehe men han tyckte det var bra eftersom vi har utrymme med det sparandet, vissa har inte råd med sånt sparandet enligt honom.Blev lite underskrifter på en MASSA papper, hehe Jenni ser inte uttråkad ut, men siffor har aldrig egentligen intresserat oss förrutom hur mkt som komemr in på kontot och hur mkt man sparat till man får sin nästa lön :P

Jenni betalade lite räkningar igår för första gången tyyyp..haha, Det är ofta jag som har hand om ekonomin så Jenni gör inte så mkt på den fronten. Rätt skönt att slippa det kan tänkas, men aja :)

En farfylld fredag har iaf börjat så vi skrivs senare..
//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback