RSS 2.0

Svettas!?

Det har blivit ett litet problem för oss nu den senaste tiden..Svettas som bara den vissa nätter. Det är faktiskt helt sjukt ibland, kan vakna av att det bara rinner på hela kroppen. VAD HÄNDER lixom!? Har länge tänkt att det är våra täcken som är för varma, för dom är sjukt varma..men dom är ju helt underbara :D love them! Dom är från Ikea och har en värmegrad på 4. Så nu ska vi göra ett försök med att bli av med svettningarna genom att byta till likadana täcken men med lite lägre värmegrad.

Efter att ha vaknat ungefär 3 ggr varje natt förra veckan, av att det rinner från hela kroppen så googla jag lite på det..hmm, det kan ju bero på en massa saker, som tex. stress, någon speciell vitaminbrist, osv. Det är fan inte kul asså, kan verkligen inte sova ordentligt tack vare det :/ Svettas ju aldrig annars, förrutom när man tränar då såklart :P hehe
 
Och nu har vi även börjat fundera på om det har nåt med våran operation att göra? Kan ha blivit en chock för kroppen (vilket det också blev) men att kroppen reagerar på det okända ämnet man stoppat i sig? Som en liten infektion. För vi satt och tänkte tillbaka lite och vi hade inte det här problemet innan vi opererade oss.

Men aja, som sagt så ska vi prova med att byta täcken först, för det är nog anledningen till det. Sen får vi väl se vad som händer om man kanske ska ta ett berök till läkaren och kolla upp det.Klicka på bilden om ni vill läsa mer om "problemet".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback