RSS 2.0

WE <3 SHOPPING!

Jag förstår verkligen inte det här med shopping, lr jo det gör jag ju men ändå :P Att en sån sak som att köpa sig en grej som man verkligen vill ha kan få en att må så bra! Vilken skön depressionsterapi!! Att köpa det man verkligen vill ha är nog det bästa vi vet! Ibland måste man köpa saker man "behöver", men det är inte samma sak..för när man köper en damsugare bara för att den gamla gått sönder ger ju inte samma tillfredsställelse :P lr hur?!

Att shoppa grejer man verkligen vill ha för oss är ett lyckorus, det finns nog ingen som inte känner likadant! ;D Det vore ju konstigt isf, hehe.

Men sen har jag funderat på det här med att folk köper grejer när dom egentligen inte har råd med det!, vad händer där lixom? Okej om man mår dåligt och vill ge sig själv nåt.. men mår man bara inte ännu sämre sen, av att man kanske inte kan betala fakturan i tid eller betala krediten? För det är ju så dom personerna handlar när dom vet att det inte finns pengar att använda just nu.. Men det är väl därför man tar det på faktura lr kredit så att man själv kan välja att sjuta upp betalningar till nästa månad lr tills lönen kommit. (Bra ibland, bara man har koll på allt.)

Tar dock själv mkt på faktura när vi shoppa, när vi shoppar på jobbet då, vet iofs inte varför med det är väl för att det är lätt att betala nästa dag och sen om man skulle ångra sig så ligger det inte ute pengar i onödan.

Jag är iaf sjukt glad att vi aldrig hamnar i en sån sits, har shoppat mkt nu den senaste veckan och det är BARA 3 dagar kvar innan det klirrar till på kontot igen :D och ekonomin är stabil som bara den! Så lite mer shopping blir det allt. (lugn mamma..du behöver inte oroa dig) :P


Spara mkt, slösa mkt. that's how we like it!Ville bara få ur mig detta :)

Kommentarer
Postat av: CISSI

Kan ni inte börja skriva i slutet av alla inlägg vem som skriver inläggen, typ "/Jenni" eller "Kram Jenni" typ, vore bra :)

2011-02-22 @ 16:12:43
URL: http://ceciliaeklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback