RSS 2.0

3 saker du inte ska ljuga om för din partner


Det finns tillfällen då en vit lögn är bättre än total ärlighet, men i vissa lägen gör du både dig själv och relationen en björntjänst. Sheknows.com har listat tre tillfällen då ärlighet varar längst.

Här är tre tillfällen då sanningen är det enda rätta.

Ljuga om sexakten.
Om du säger till din kille att något han gjorde i sängen fick din värld i gungning och du egentligen hatade det, riskerar du att det blir ett stående inslag i hans sexuella repertoar. Det sista du behöver är att låtsas att du når nya höjder varje gång ni har sex. Berätta istället för honom vad du egentligen tycker på ett ödmjukt sätt för att undvika en upprepning av ett oönskat nummer. Du kanske sårar hans känslor (och hans ego), men tro oss, du kommer att vara glad över att du sa som det var.



Låtsas uppskatta en gåva.
Om du skriker av glädje när du får en tröja som passat bättre på någon som var 75, eller knivsetet du säkerligen inte bett om, kommer han att tro att han gjorde rätt när han valde present. För att undvika en aldrig sinande ström av fula tröjor och köksredskap måste du försiktigt berätta för honom hur du känner.

Aktiviteter och intressen.
Att säga till din pojkvän att du äskar sport eller att du tycker om att spela golf när du inte skulle känna igen en järn-9 på 10 centimeters avstånd kommer sannolikt resultera att du kommer få fortsätta ljuga genom hela relationen. Du behöver inte gå så långt som att säga att du hatar något han älskar, men om fotboll får dig att somna, säg inte att du älskar det. Han kommer ta dig på dina ord och du får en hel del fotboll att se fram emot. Försök istället hitta saker som ni båda uppskattar istället för att låtsas.

Källa:salongk.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback