RSS 2.0

Avslutas idag!

Våran lilla Frågestund avslutas idag 24.00, så innan dess, passa på och fråga :) sen svarar vi inte på några fler :P hehe nerå..men iaf, avslutar den idag och ska i veckan börja kolla igenom era frågor.

Klicka på bilden för att komma till frågestunden.


Kommentarer
Postat av: Tess

Hej tjejer!



Jag har några frågor till er angående träning. Er blogg är verkligen inspirerande och tack vare att jag följt er blogg i cirka två månader har jag själv börjat ta tag i träningen från och med idag. Jag tränar själv och är verkligen jättemotiverad till att fortsätta.



Nu har jag lite frågor till er angående träning.



Hur tycker ni att man ska börja? Jag har bestämt mig för att börja med kondition i en månad och sedan gå över på maskiner.



Vilka är era favoritmaskiner? Hur mycket tyngd tycker ni man ska använda från en början? Jag har tränat tidigare så är inte helt ny i gemet, så att säga.



Hur gör ni för att hitta motivation?



Och en sak till, jättefina recept ni lägger ut. Ska se om jag kan pröva något utav det ni lagt ut någon gång! Tack för en underbart härlig blogg, det är verkligen inspirerande på många olika sätt.

2011-01-03 @ 17:50:54
URL: http://mariatheresejohanna.blogspot.com
Postat av: Monica

Ni ser ju väldigt ytliga ut, men utifrån det ni skriver så får man ett bättre intryck av er. Jag undrar om ni kan tänka er att komma med träningstips om vi läsare kommer med specifika frågor?? Kram

2011-01-03 @ 20:24:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback