RSS 2.0

Fångade honom i trappa!

Yes! Nu e de gjort iaf! Han spelade lika hög musik på morgonen som igår kväll. Det stör mig verkligen när folk spelar hög musik med hög bas så de lixom dunkar i golvet. Det ska ju egentligen vara tyst efter 22 på vardagar vilket är ganska rimligt med tanke på att folk ska upp tidigt och måste sova (typ som jag, annars är jag helt död dagen efter). Skulle han inte spelat så högt hade jag inte brytt mig ett skit men till 23,30 osv på nätterna och 07,00 eller tidigare på morgonen? INTE OK.



Skulle skrivit en lapp o droppat i brevlådan eller tejpat det på hans dörr men så hörde jag att han gick ner för trapporna. HAH, jag öppnade dörren och fångade honom i trappan. Sa att hans musik hörs jävligt tydligt ner till oss och att han spelar alldeles för sent och tidigt, PLUS att han springer i trapporna och bankar i lägenheten som en gorilla typ, asså.. trapporna sitter fast me våran vägg och att ett trappsteg är löst gör inte ljudet bättre. Ska be hyresvärden fixa det..

Aja han bad om ursäkt.. förstår ju om han inte vet hur mkt det hörs men nu vet han :) Sa de inte på ett argt sätt heller, ville bara påpeka lixom och han skulle bättra sig. Vet inte vad han e för människa, säkert en student som kan va uppe på nätter :P Han e iaf inte värre än den förra som bråkade med sin tjej så de lät som om hela taket skulle rasa ner på oss, OMG, polisanälan på sånt lr? Slå sin tjej eller vad??.. aja. Later//J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback