RSS 2.0

Mat & Träning 11.01.31

Just nu är det fan inte lätt att INTE klaga, jag FATTAR inte hur ett pass som tex combat som är före pumpen inte kan vara i tid!? Dom har inget att plocka fram och inget att plocka bort, speeda upp passer ffs om det inte går och vara i tid på annat sätt! Vi kommer ALDRIG igång 19,30 som vi ska göra, vi kommer tidigast i gång typ 10 minuter senare. Drabbar ju bara oss, för idag hann vi fan inte ens med maglåten. Det är en riktigt stor DISS till Studio aktivs instruktörer! Annars älskar vi gymmet :) hehe

Sista dagen på Januari, första dagen på veckan..hur tror ni vi började den??  STENHÅÅRT! :P

Idag blev det ÄNNU mer vikter på stången! Nu snackar vi BEN..för det är ju våran "grej"..ben och rumpa ;P Vi hade på mest av ALLA typ 30 pers som var där förrutom en man, han e sjukt tark i benen.



Bildbevis, idag blev det hela 27kg på ben, hur mkt tror vi att vi orkar? när tar det stop tro? Ska nog ta mer på onsdag, om man nu inte får någon träningverk vill säga. 25kg blev det även på andra benlåten. Ja, det blev ingen magträning idag som jag skrev innan, åh. yeye kör hårt imorrn på den fronten. Hann springa 20 minuter på löpbandet innan me.

En kanonbra frukost idag igen..och mat över huvud taget. Det var ju sjuukt länge sen vi åt en sallad, minns ni hur ofta vi hade sallader innan? varför har vi slutat med det tro? hmm..

Frukost 07.30: Powersmoothi.
Mellanmål 10.30: Grönt te & Apelsin.
Lunch 12.30: Egengjord Caesarsallad och vitlöksdressing. Vatten.
Lite mer grönt te vid 15.30..
Mellanmål 17.30: 2 Kesoplättar och grönt te.
Innan träning 18.50: Blev lite hungriga så vi tog en banan.
Efter träning/Kvällsmat 21.30: Tonfisk med fetost, ett glas mjölk..(i väntan på proteinet)

That's all for today..nah, en kopp te till ;)
Later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback