RSS 2.0

Vandrande mysdressar!

Ja, det är värkligen det vi är..vandrande mysdressar..hehe. Kom på det idag att vi bara har gått runt i mysisar dom 2  senaste veckorna! Har BARA klätt på oss annat på julafton, juldagen och nyår.. Har lixom inte sett någon anledning till att klä på sig annat när man varit ledig.det är ju så bekvämt och mysigt och lite varmare me med mysisar. Och när man är ledig så känns det ju iofs helt OK..men på jobbet vill man ju kanske ha vanliga kläder..efterso man ändå jobbar på ett modeföretag :P hehe.

Idag var ju första jobbdagen efter ledigheten, men vi orkade verkligen inte klä på oss nåt mer än myskläderna :P hahaha tänkte ju faktiskt tagit på oss en snygg outfit tills imorrn, men ojdå..man är ju ledig då me? så nej det blir väl inget med det heller..?



Detta är typ det vi har gått runt i..

Tycker det är så synd! ÄLSKAR verkligen att shoppa...och vi köper ju nytt rätt ofta, men NÄÄÄR ska vi använda det??! hehe allt i garderoben bara ropar efter oss, dom väntar på att bli användna.



Mkt fint..rätt vardagligt hänger här..hmm..



Ja dom här 2 hyllorna skriker väl mest efter oss..detta är ju alla vardagsplagg för överkroppen..ligger en del oanvändna saker där me..med prislappar på. Men aja, får hoppas att man snart börjar använda lite mer av det :) hehe

Men nu blir det SÄKERT några dagar till med mysisar, vi är väl dom vandrande mysistvillingarna. Men vad gör det? vi bryr ju oss verkligen inte om att "klä upp" oss för att ta en runda i stan, det kan vi göra hur ruttna vi än känner oss :P hehe

Later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback