RSS 2.0

Why things are the way they are..

Inte haft så stor lust att blogga under veckan/helgen. Nämligen mått ganska dåligt... Kan ju börja med att berätta att jag varit hos Daniel dessa två dagar. Bara myst och pratat typ. Allt har kännts jätte bra..



Nu är frågan.. är vi ihop eller är vi inte ihop? Jag tror jag ska ta reda på det idag. I måndags natt sa vi nämligen att det kanske var bra om vi tog en paus eller gjorde slut så båda fick fundera på vad vi egentligen ville. Eftersom det har varit lite småtjurigt hela tiden det senaste. Det e mkt tack vare jobb och stess och varannanvecko förhållandet eftersom han jobbar kväll ena veckan o vi inte bor ihop och de känns som om vi ses antingen ingenting eller jätte mkt så de kanske blir för mkt..? Aja de finns lite olika anledningar.

En annan stor anledning till det är att jag gillar att festa och själv hatar han det. Han tycker inte att det är så skoj och sitta o vänta på mig. Men som jag ser det så kan man ju inte begära att den ena ska sluta med nåt den tycker om bara för att man själv inte gör det? Själv tycker jag inte att det är skoj att han inte vill göra nåt.. så det är våran stora olikhet som vi antingen får respektera eller så får vi ta en paus, göra de vi känenr för och sedan se vad vi bestämmer oss för :)

Aja, jag mår bra, Daniel mår bra. Det är det enda jag bryr mig om <3 love forever. Allting löser sig till det bästa får vi hoppas. //J


Kommentarer
Postat av: anna

Hoppas att det löser sig.. Älskar man varandra får man se till och lösa det så att båda blir nöjda utan tjaffs! Kärlek är aldrig lätt o det är aldrig grönare på andra sidan, tänk på det ni är ett fint par!

2011-01-02 @ 21:44:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback