RSS 2.0

Bilder från Oulu

Det var en helt fantastisk dag, kväll och natt i Oulu i fredags! Thanks to våran underbara Sanna och hennes vänner :)Bodde på ett väldigt fint område :) Helt nybuggt typ, med älven precis jämte.Sanna och Jenni innan båtfärd.Vi spenderade dom första timmarna med att bara chilla runt i båten med lite cider och sol som sällskap :) Vädret verkade inte vilja vara på våran sida i början men sen så :DDet blev faktiskt lite bad me :)

Här börjar kvällen :PVi blev hämtade av en mindre limosine, en bra start på kvällen :)Åt den godaste "mackan" någonsin! Helt sinnesjukt god mat!..sedan fortsatte kvällen med.."Lakku-shots"..yes, dom godaste shottarna någonsin, lakrisal-shots! Dom har vi recept på nånstans i bloggen, för efter förra årets besök i finland gjorde vi ju egna hemma ;P kan plocka fram det igen och publicera det! Som sagt, GODASTE shottarna någonsin!Ray Bans var ju poppis där, Jenni fick sina hon har på sig..och jag blev typ erbjuden ett par ihopvikbara. Fattar inte varför jag bara inte tog dom :P haha Dom gillade jag väldigt mkt!Kvällen sepnderades på en klubb, hmm? vad var namnet på stället nu igen? :P hehe ne men som sagt, hela fredagen var kanon!

Tack igen Sanna och alla andra som var med under kvällen!

See ya next year, om inte tidigare!

Kommentarer
Postat av: M

Najs att få ett par RayBans, såna skulle man ju inte tacka nej till. Varför skriver ni ortnamnet på finska då det finns på svenska också?

2011-07-24 @ 18:23:21
URL: http://traningpag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback