RSS 2.0

Dagens shopping!

Blev ingen megashopping idag, fast det avr ju iofs inte planerat att det skulle bli nån speciell shopping idag. Det soms tog på tapeten var bara nytt shampo och balsam egentligen.. Och denna gången tänkte vi testa dom nya från TRESemmé.TRESemmé Natruals, dom ska inte ha nåt parabe, som är ett konserveringsmedel för kosmetik. Vet ju inte direkt vad det ska vara bra för men allt som är mer naturligt måste ju vara bra :) hehe Har använd dom Blåa nu ett tag igen, LOVE THEM! men vill testa dessa denna gången, inpackningen är alltid den samma, (den lila) för det finns ju bara en annan för färgat hår me :) hehe

Får hoppas att dom är MINST lika bra som dom andra, fast man hoppas ju på att dom är bättre!

Sen shoppades det underkläder, Anki köpte ett 3 pack hotpants från H&M förr helgen som vi sa att hon kunde ha under sin klänning för att inte få "veck" hon gillade dom jättemkt,  så vi köpte sånna me eftersom dom var så sköna enligt henne.Dom längt upp är dom sköna Anki också köpte, dom är lite glansiga och av ett halt material, 129:-. Sen hittade jag ett par andra som var av organic cotton för 99:-, dom kändes hur sköna som helst i materialet så jag var bara tvungen o köpa dom, tänkte köpt 2 sånna men ville ju testa dom andra me :)

Skönt med sköna underkläder när man ska sova, sover alltid i hipsters/hotpants..nothing else!

Hann inte med nåt mer än att springa in på H&M och sen köpa shampot o de, får väl bli en runda på Gina o det andra nån annan dag..innan man åker till Finland.

Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback