RSS 2.0

Favoritmodellen André Bentzer!

Våran favoritmodell på nelly, André Bentzer har intervjuats av Cimon Lundberg (inmproveme.com). Tyckte att de va skoj att dom intervjua en svensk modell som man känner till. Här är fårgorna och svaren.Du är idag en av Sveriges främsta modeller och reser världen över. Hur hanterar du stressen?

– Att jobba som modell innebär ibland många resor världen över. Det kan bli stressigt, men sen är själva fotningen inte så farlig så det jämnar ut sig tycker jag.

Det spekuleras ständigt kring modellers matvanor, och man lägger det största fokuset på kvinnor. Hur ser dina matvanor ut idag?

– Att modeller inte äter är tyvärr något som jag tycker stämmer in hos både tjejer och killar. Men det har aldrig varit ett bekymmer för min del faktiskt. Jag föredrar friterat och fett framför en sallad!

Hur mycket fokus lägger du ned på matvanorna?

– Jag äter precis vad jag känner för och är inte alls intresserad av snåla och osunda matvanor på det sätter. Sen kommer jag undan med väldigt bra gener.

Så, för att hålla dig i form ligger det självklart mer än matvanor bakom. Hur ser det ut med träningen?

– Tränar gör jag en del, men när man reser så pass mycket som jag gör blir det en del uppehåll tyvärr. Men när jag kör igång så ligger jag väl på fyra dagars styrketräning i veckan. Sen cyklar jag väldigt mycket också.

– Mitt mål med träningen är att få en smal, slank men fortfarande muskulös kropp. En som skymtar muskler när jag inte tränat, men som får mer konturer med en pump. Jag jobbar mest i Italien och USA där det ligger mycket fokus på just bröst och mage.

Hur ser yrkets ideal ut och har det ändrats från din början fram till idag?

– När jag började som modell var det väldigt smala killar som gjorde mest och störst jobb. Men nu på senare år så har det gått mer mot normala ideal och storlekar för både män och kvinnor. Jag ser bara positivt på den utvecklingen och tycker man ska ha kurvor.Det låter som ett drömyrke för många. Att bli dyrkad för sitt fagra yttre och resa jorden runt, men det måste finnas baksidor. Berätta!


– Bara resandet i sig kan ibland vara en baksida man inte tänker på. Det kan vara otroligt påfrestande för kroppen. Jag åker själv iväg till New York idag för ett två dagars jobb, sen hem för att dagen efter åka till Milano en dag. Men det är absolut ett drömyrke och jag får träffa nya människor hela tiden.

För läsarna som väntar på att komma igång med rätt kost och träning, vad är ditt tips?


– Jag ska erkänna att jag inte följer kostcirkeln så pass väl själv. Ät istället vad ni vill och vad ni mår bra av. Har man svårt att komma igång med styrketräning så börja bara med att gå långa promenader.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback