RSS 2.0

just our luck!

Kom precis till Halmstad. Ska på måndagsklubben och fira oss ordentligt ikväll! Vilken tur vi har på födelsedagen! Det fanns bara 2 rum lediga när vi ringde..och vi fick dom!! Nu ska det fixas lite, later babes!

Kommentarer
Postat av: Fanny

Hej tjejer!

Kom in på er blogg idag för att jag sökte runt lite på att blanda restylane och juvaderm. Och vad jag har förstått så har ni gjort det??

Jag har 0,5 ml restylane i mina läppar gjorde de i början av maj men skulle vilja byta till juvaderm. Har dock hört att man lätt får klumpar osv.. Hur blev de för er?

Sen läste jag om att nån av er har "tömt" era läppar, vad är de och hur gör man de?

De här är väldigt avlägset kanske haha

Väldigt nice blogg! Kram

2011-07-04 @ 21:21:04
Postat av: Anne & Jenni

Ja vi har "blandat" juvederm o restylane, men det är bara för att vi ville testa juvederm nu den sista gången, annars håller vi oss till restylane..det ska inte va nån skillnad på dom olika ämnena så inget av det ska ge mer klumpar än den andra, det är bara hur din kropp reagerar o hur det görs som avgör..ja alltså, man kan tömma sina läppar SJÄLV eller hos en behandlare, man kan tömma gernom att trycka ut synliga/ytliga kulor om dom har kommit fram efter ett tag, som för mig, eftersom jag gjort det i flera år, sen kan man tömma dom hos en behadlare som gör det på samma sätt eller så kan man spruta in ett medel som bryter ner ämnet fortare än vad kroppen gör.men det är inte så att jag har TÖMT dom så, utan jag har bara tryckt ut lite gammalt..MVH//Anne

2011-07-11 @ 09:32:23
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback