RSS 2.0

Lady GaGa är besatt av sin vikt

Lady GaGa syns ofta i galna scenkläder som inte lämnar mycket åt fantasin och hon bjuder alltid på fullspäckade uppträdanden. Men under den tuffa ytan finns en sjuk tjej som är besatt av sin vikt, enligt Star magazine.

 

 

Tidningen har intervjuat Ian Halperin, en journalist som under 12 månader studerat artisten för sin kommande bok, och han påstår att hon är en "tickande bomb" som nästan inte äter under sina turnéer för att komma i sina scenkläder

 

— Hon är sjuk och besatt av sin vikt. En vän berättade för mig att GaGa kan stirra på sig själv timmar i sträck i en spegel och då analysera och kritisera sin kropp. Det är en ohälsosam besatthet, säger Ian till tidningen.

 

Lady GaGa syns sällan utan peruk eller galen makeup, men Ian säger att skälet till den tunga makeupen är för att dölja bieffekterna av sångerskans sjukdom, lupus, sjukdomen är ett hyperaktivt immunförsvar som attackerar vävnad, och det kan ge rodnad på huden och håravfall.

 

— Ett av skälen till varför hon bär peruker och makeup är för att hon tappar hår och hon är täckt av röda fläckar, säger författaren.

 

Han avslutar med att säga att personen bakom Lady GaGa, Stefi, börjar försvinna.

 

— Hon har förvandlats till den här karikatyren som kallas Lady GaGa, som inte ens är en verklig person. Flickan som kallas Stefi för hennes vänner och familj har nästan försvunnit.

 

artikel från starlounge


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback