RSS 2.0

Mat & Träning 11.07.11

smart,smart,smart...inte för att vi alls hade tänkt på det men det är ju faktitkst SOMMAR nu! Och då har ju klart gymmen sommartider och sommar pass och allt vad det nu innebär. det har ändrats under tiden vi inte har tränat, och som sagt..man är inte alltid smartast, så vi kollade inte på nätet  innan vi skulle dra och träna, för vi tänkte boka in oss på pumpen idag men det hann vi inte, men så tänkte vi att det skulle finnas platser ändå.

Men så kommer vi till gymmet och ser att pumpen redan är igång och kollar på chemat och ser att det börjat för lääänge sen. Aja..inget att göra åt utan vi trasade raka vägen in på gymmet.

det blev ett riktigt bra benpass idag måste jag säga! Kände redan under övningarna vilken träningsvärk man kommer få :P haha passet var riktigt intensivt också eftersom vi var där 19.20 och det stängde 20.00. Så snabbt gick det!

Vi började iaf med lite uppvärmning på krossen i 10 minuter. Sen körde vi inner och ytterlår/rumpa 10x3 rep. Vader och baksida lår 10x3 rep. Liggande benpress 2x10 rep. och till sist körde vi utfall på ställning 2x10 rep och sen en gång med 6 rep...la på mer vikter det sista, för att chocka musklerna lite.

Som sagt, VÄLDIGT nöjda med benpasset på den korta tid :) WOOPWOOP, äntligen var man på gymmet igen!..nu kör vi!

Enligt den nya sidan vi nu kör med när det gäller kalorier har vi överskridit intaget med 2 kalrorier! hahah! men nu är inte träningen inräknad, för den ville inte riktigt funka nu..shit, våran kvällsmat gjorde så att man översteg gränsen, heheh. helt otroligt!

Frukost 07.30: Havregrynsgröt med linfrön och sylt. B-forte soom dricka.
Mellanmål 10.30: En kesoplätt & grönt te.
Lunch 12.30: grillad kyckling med en god sallad och vitlökssås.



Mellanmål 16.00: Grönt te och en kesoplätt.
Innan träning 19.10: Proteinshake whey100.
Kvällsmat 21:40: Grönt te och vardagsgottis. Youghurt med nötter o sånt..ni vet :) Den var kaloririk!!

Enligt programmet har vi idag fått i oss 1373 kcal i matväg utan att ta bort några kalorier när det gäller träning och vardagsmotion..för det har vi fått en hel del av idag kan jag lova!

Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback