RSS 2.0

Mat & Träning 11.07.13

Om man inte kan gå normalt och varje steg man tar är en pina så är gymmet det sista stället man vill vara på :P haha så har vi känt idag iaf, vi hade faktiskt tänkt att träna bort värken som vi "brukar" göra när den väl hälsar på, men idag är det riktigt illa. Hela kroppen skriker efter hjälp typ, det är ett under att man kan ta sig upp när man har suttit stilla ett tag, det är ju när musklerna blir kalla det är som värst att börja röra sig igen. GUD säger jag bara.

Happ, inget gym idag, men det känns som om man har fått bra "motion" idag ändå, har cyklat till och från jobbet och sedan även en runda på lunchen bort till Maxi, och som sagt..när vi cyklar går eller nåt sånt så är det mer som träning, det är ju inget slötempo vi kör med. :)

Sen kände jag mig så jäkla sugen på att röra på mig så jag har flängt runt i lägenheten en hel del, haha energi har man iaf haft och det är väl bra med tanke på kalorierna idag, har fåt i mig mer än igår iaf.

Kände för lite magträning innan me så vi körde rätt många situps på gymbollen, den stora..inte dom små bollarna vi fått på posten nu det senaste. Men dom kallar vi ju inte gymbollar ändå.

mer kalorier idag ändå skrev jag, det stämmer..men det är inte MKT mer. Enligt räkanren är vi uppe i 1061 och enligt mätaren kan vi fortfarande få i oss 312 kcal för att nå vårat "stop" om man säger så.

Frukost 0740: havregrynsgröt med sylt och linfrön.
Mellanmål 10.30: en näve olika nötter och grönt te.
Lunch 12.30:


16.00: grönt te
Mellanmål 18.00: 2 kesoplättar.
Kvällsmat 20.35: Proteinshake

Nu är det te som gäller igen och det är det gröna såklart! Och i allt detta har ni då som sagt 1061kcal.
later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback