RSS 2.0

Mat & Träning 11.07.15

Vi gjorde iordning proteinshake:ar till resan, men dom har vi inte rört idag..har inte haft "läge" att dricka dom, eller..kunde ju tagit dom som vårat mellanmål vi åt när vi stannade till, hade kanske varit ett smartare alternativ idage ftersom man BARA har suttit i en bil. Lr ner det har vi iofs inte heller gjort, började ju inte våran resa förräns vid 3 idag.

Idag blev det mer kalorier än väntat iaf, men det är bara för att frukosten blev vad det blev o sen så blev det lite gottis ikväll och även en middag.

Tabellen säger såhär...


kolhydraterna håller sig nere..hehe fettet och proteinet håller sig på hög nivår..bra eller dåligt? Fett och protein ska ju vara bra sägs det :P bara det är bra fetter dock. Har fått i oss lite mer än det här kan jag tänka mig.

I allt detta har det då ingått
Frukost 11.15: En halv pizza Tonno från dr.oetker var, med lite simsalabim kebabsås.
Mellanmål 17.40: En halv Pågen "god form" macka med ost
Kvällsmat: Kokt potatis, sås med fläskfilé och morötter. Pepsi max till detta.Kvällsgottis 21.30:
Av detta åt vi faktiskt bara upp chokladen..och drack upp pepsin, resten sparas tills imorrn, en god frukost av danio. Det är skallarna som ligger i påsen :P glömde ta med våra hemifrån så vi köpte med oss några i affären här. Dom finns nog inte i finland vad vi kan minnas iaf.

Nu ska kroppen få lite vila, ska upp om nån timma.
Natti!!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback