RSS 2.0

Mat & Träning 11.07.27

I knew it! idag är jag inte irriterad iaf..har inte tränat idag heller men som sagt så visste jag att det skulle bli så här. Har bara fått den alltid så viktiga vardagsmotionen..gååt till jobbet, cyklat hem från jobbet, gått ett antal rundor i trapporna (bor högst upp) sen gått en till runda till och från stan...that's that!

Märkte innan när man började kolla på det med kalorier hur "LÄTT" det är att få i sig för mkt..utan att ens tänka på det. För det är inte många som tänker på det alls, det gjorde ju inte vi..men sen har vi som sagt aldrig haft riktig anledning till det heller. Lever man sund och rör på sig så funkar det mesta. i viss måtta då, för jag skrev ju att jag märkt att man blivit lite "pluffsigare" än för ett år sen. Och när man väl började kolla på alt så märkte man ju det, att det är lätt att få för mkt. Men idag har jag märkt..eller dom närmsta dagarna, att man också lätt kan få i sig väldigt lite.

Hade fått i mig VÄLDIGT lite tills för en liten stund sen :P hehe detta har vi inte gjort med flit eller så..alltså det låga kaloriintaget..det har bara blivit så idag bara för valet av föda.

Frukost 07.40: Havregrynsgröt med sylt och ett glas mjölk = 239kcal
Mellanmål 10.30: Persika och grönt te = 52kcal
Lunch 13.00:
Laxfilé med sallad och vitlöksås = 313kcal
Mellanmål 18.00: Hallonsmoothie.Saknar våra smoothies! Kommer ta tillbaka dom som mellanmål nu, mkt nyttigt och mättande och bara bäst :) Brukade ju göra hallonsmoothies, blåbärsmoothies och mangosmotthies förr...då snackar jag om förra året.

Kvällsmålet nyss var det som fick upp kaloritalet...innan var jag bara uppe i 795kcal..INTE mkt!
Kvällsmat 21.20: Nötter och gränt te = 288kcal

Ska visa hur lite nötter som blev som en hel måltid imorrn :P
Nu räcker det iaf..I'm happy!

Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback