RSS 2.0

Mat & Träning 11.07.28

woopwoop! Det var första gången vi var på sportlife i knalleland...och vi kan ju säga att vi VERKLIGEN gillar det! Allt är väldigt fräsht, hehe men vad skulle det annars vara typ? Ne den det vi blev mest impade över var uppvärmningsmaskinerna, löpbanden och typ nyare version av krosstrainers, vet inte ens om det heter krosstrainer men aja.

Alla maskiner hade en egen tv också, hur bra är inte det då!? Tro fan man kommer stå där och köra om man kan när man kan se vilket program man nu vill, Har alltid hatat att stå på maskiner när man MÅSTE kolla på nån jäkla skit som kommer på tv. Nu kommer tiden bara springa iväg, tänk o kolla på favvoprogrammet och få en snygg kropp samtidigt, hur bra är inte det då!? ;D

Ne men uppvärmingsmakinen vi körde var hur bra som helst, kände direkt att den tog på rätt ställe, typ ben och rumpa. Körde på ordentligt i typ 10 innan vårat inbokade pass för dagen.

Idag blev det ett core-pass, det var ett as bra pass faktiskt, jobbiga övningar! Shit vad man har blivit svag i magmusklerna mot innan..MÅSTE träna upp dom igen, även ryggen..det kände man snabbt. Detta pass och uppvärming i 20 minuter minst kommer nog att bli en ny "torsdagsgrej" för oss. We like!

Kalorimålet närmar sig..204 kcal kvar att förbruka. Har då alltså fått i oss 1169kcal idag.
Frukost 07.30: F2 kokta ägg, mosade med lite smör, 1dl lättmjölk = 239kcal
Mellanmål10.30: En kopp grönt te och en persika = 52kcal
Lunch 12.20: Lax med en god sallad och vitlöksså. (se längre ner)
Mellanmål 17.30: Mangosmoothie = 285kcal
Kvällsmat 20.50: En tofisktoast = 277kcal.Ikväll blir det ingen alkohol för någon av oss, Vatten och redbull står på schemat..ska dock inte ta för många redobullshots eftersom det innehåller en del kallorier, men sen ska vi ju förhoppningsvis dansa en del ikväll :)

Later babes!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback