RSS 2.0

När vädret sviker!

Vädret har inte varit så himla bra dessa första dagarna påsemestern. Det har inte regnat, det har varit varmt men mulet. Regner trillar väl ner från himlen vilken dag som helst. Det är så ostabilt. Vill ha SOOOOL.. alltid lika tråkigt när vädret sviker på semestern och bara skiner när man jobbar!

Anyways.. tänkte tipsa om några saker man kan sysselsätta sig med om man har tråkigt eller inte kan vara ute i solen. Som vi nu ;) hehe.

1. Vi fattar men endå inte riktigt varför man sitter inne i dåligt väder och inte går och tränar. Så de första vi tänker tipsa om är att träna! Varför bara sitta på sin röv o klaga på att det är tråkigt när man kan bli snyggare på gymmet ;) Om du inte har gymkort så kör på hemmaträning! Vi tog iaf med oss de vi fick från IFORM, tränar inte varje dag som ett freak, för semester e ju semester, vi tränar inte ens varje dag hemma, 2-3 ggr på semestern eftersom man hellre umgås o festar men när den e slut går de tillbaka till de vanliga 3-5 :D längtar! Ta en promenad om de inte regnar för fasen, skönt med frisk luft och du blir piggare!2. Det här e de vi sysselsatt oss med mest här i Finland. SERIER! Laddat ner alla PLL avsnitt och har bara avsnitt 4 och 5 på säsång 2 kvar sedan finns de inte fler... då får vi vänta i en vecka som alla andra, tråkigt! Har dock tankat alla vampires oxå och laddar true blood så vi har nåt o göra. Blir nog lite Smallville oxå :)3. Läs dina favvo tidningar/böcker. Har inga böcker vi läser nu men funderar på att leta upp nån jag hört e bra o börja läsa igen. nte läst sedan skolan men när vi gick i skolan läste vi en del. Det e gött endå när man kommer in i det. Våra favvo-tidningar fick följa med till finland iaf så dom ska läsas från pärm till pärm.Finns ganska mkt att göra bara man har fantasi men man orkar inte alltid som sagt. Har känt oss ganska lata dessa dagar. Lagt oss och gått upp sent. E ni hemma o har en flirt kan ni alltid bjuda hem honom på en heldag i sängen :P haha.. Jag (jenni) har haft nackspärr IGEN så inte kunnat träna så de suger ganska mkt, ska gå o kolla varför jag fått de så ofta nu de senaste.

Nu ska vi hitta på nåt, ska ringa o kika med mamma o mostrar vad dom håller hus först :) later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback