RSS 2.0

Nu har vi bestämt oss!

Har länge sagt att vi vill få iordning här hemma ordentligt med nya tapeter och lite andra färger till vardagsrummet, men det har aldrig blivit av. Men idag var vi i knalleland och kikade runt i lite olika intedningsaffärer och hittade lite fina grejer som vi tänkt köpa. För nu har vi bestämt oss för att det ska bli lila detaljer till vardagsrummet och även lila tapet till det mindre sovrummet som nu har rött.

Efter helgen var vi inne på färgen turkos eftersom vi var på en fest där dom hade turkosa detaljet, dom hade svart soffa och vit matta som vi. VÄLDIGT snyggt! Men vi ska ha lila ändå.Det här va några smågrejer vi tittade på. 2 stora tavlor från chilli, riktigt sntygga! Kuddar eller tyg till kuddar från jysk, Svart tapet till vardagsrummet från rusta. Och sen hittade vi riktigt snygga martiniglas, stoooora glas alltså, dekorationsglas som vi har tänkt att lägga lila stenar i och lägga ett ljus i me. Dom får stå på fönsterbrädan.

Har tänkt att ta tag i det nu när vi ändå har gott om pengar efter födelsedagen och att man fick tillbaka en skuld me :) gött när det trillar in pengar man inte riktigt räknat med att ha typ. Spend it on good things!

yeye, en finfin första dag på jobbet! Hoppas på en lika bra sista imorrn ;P
Nattii!!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback