RSS 2.0

Stalkers everywhere..

Stalkers finns det gott om i världen! Stackars kändisar som får stå ut med helt crazy fans som inte kan låta dom vara, hade ju fan fått panik!?

Det är lite kul att folk inte alls tänker på att man faktiskt fattar när någon följer efter en, eller inte föäljer efter en men iaf går förbi..eller åker förbi typ flera gånger bara för att. Vi vet att vi är som aliens när vi kommer hit, man är rätt mkt annorlunda mot andra här. Inte för att man ÄR det men ah, dom flesta fattar nog vad vi menar när vi skriver så, kommer man till ett litet ställe så märks det tydligt att man inte är härifrån.

Idag har man iaf fått känna på lite stalking, Blev förföljda av en bil när vi var och handlade tidigare idag, skäms dom inte själv när dom märker att VI märker att vi är förföljda? hehe det är våran fråga..vi tyckte ju till och med att det var pisamt för deras del.

Tänkte nästan ta kort på bilen bara för att..hehe men äh, vem vill ha bild på en ful, vad det nu var för märke på den :P saab eller nåt?Dom vet npg på ett ungefär vart vi bor..för den har snurrat runt på området några ggr efter det iaf..mamma är lite orolig, men det är hon ju alltid :P hehe

Ne men i den här lilla staden kan man nog vara rätt lugn..HOPPAS VI!

Nu ska vi kika klart på sista Vampires och sen sova, för klockan är mkt här. Det är ju en timma framåt och vi ska försöka komma upp tidigt imorrn om det är strandväder :)

Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback