RSS 2.0

Sunday feelings..

Det har känts som en söndag hela dagen, "bakissöndag" till och med typ. När vi kom hem från Hamstad tog vi tag i tvätten, klockan va ju inte så mkt då så det var lika bra att tvätta bort allt som fanns och det som blev efter resan. Har tvätttid imorrn me men den kan man ju skippa nu när allt är klart..för "söndagar" är bra tvättdagar.

Somnade i nån timma innan me..var så himla trötta ju, usch..hehe det är inte ofta jag känner mig så sleten efter festdagar. Fast det blir ju så när man måste upp en viss tid o sen ska sitta i bil o shit nån timma.

Eftersom man ska jobba imorrn igen så var man tvungen att handla lite me, behöver ju mat för dagen, hehe det var dock inte mkt som inhandlades eftersom det bara blir 2 jobbdagar denna veckan, GÖTT!Har bara chillat i soffan ikväll, tittat 2 avsnitt av den spännande serien "pretty little liars", laddade ner 3 st men hinner inte kolla det sista, klockan är ju mkt och måste hoppa in i duschen innan sängen får sällskap.

Känns lite weird att gå till jobbet imorrn konstigt nog, för det e ju inte så att man varit borta länge, fast 6 dagar har det ändå redan gått.

Aja, hoppas ni har haft en fin tisdag, skrivs imorrn!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback