RSS 2.0

Super size VS. Super skinny!Jag fattar inte att folk kan ha så dåligt förhållande till mat, det är verkligen synd :/ Tänkt att inte tycka om mat såpass mkt att man vill få i sig det goda? Eller tänk att tycka om mat så mkt att man typ äter ihjäl sig? Att man inte har lärt sig vid det här laget..vad som är bra och inte!

Visst, dom som har det så har ju något problem, det ligger spykiskt. Det kom precis ett avsnitt av super size VS super skinny, brukar inte kolla på det men det stog på på tv så. Det handlade om 2 barn denna gången, och då säger jag bara STACKARS barn! Den ena var en tjej som vägde 41kg och såg helt sjuk ut såklart, den ena var en kille som vägde 105kg, orkade knappt gå ju.

Här skyller jag bara på föräldrarna, snälla nån! Det handlar om barn! Det är föräldrarna som är grunden till olika beténden ..när dom är SMÅ. Den ena pappan hade inte brytt sig om hans dotter åt nyttigt, han var glad bara hon åt. Hon gillade typ INGENTING, hon åt samma sak varje dag typ..massa cola och sen friterad kyckling och ris med beasås eller nåt. 1700kcal fick hon iaf i sig varje dag, MEN hon fick ingen näring! Kcal var inte boven här iaf. Det var den ensidiga och näringsfattiga kosten.

Kille fick i sig mer än 4000kcal per dag, hans mamma lät honom proppa i sig vad som helst bara för att HON inte hade så mkt mat när hon var liten. öööh?! Yepp, låt barnen dö istället för att vara sträng och ta tag i saker.

Jag är iaf glad att vi alltid haft ett bra förhållande till mat. Pappa var väldigt sträng med att vi åt upp när vi var små..vilket kanske var bra för vi gillade väl inte heller så mkt :P men vem gör det när man är liten, man lär ju sig äta olika saker när man blir äldre.

Hade dock en period då vi åt väldigt mkt godis men ingen sa nåt till oss, men vadå? Vad skulle mamam säga? typ: nej! nu är ni onyttiga!, haha vi gick ju på gymnasiet och det var då vi typ hade börjat träna me så då var det ju inte farligt.

Vi tog iaf tag i det själv, för nångång hoppas jag att alla fattar vad dom egentligen gåller på med när det gäller mat..och gör man inte det så hoppas jag att någpn annan säger till i tid, eller bara ger ett litet råd om att det kanske är dags att ändra på nåt litet. Det gäller om man är för smal eller för stor.

Små förändringar kan göra mkt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback