RSS 2.0

Touch-up!

Var på Helens Beauty Center på lunchen för att göra en liten touch up! Vi skrev ju att vi hade sprutat i lite botox i pannan mellan ögonbrynen och kråksparkarna vid ögonen. Mest för att det e sommar och man kisar all the time o får jävla bekymmersrynkor som vi absolut inte gillar den blir så synlig o djup en dag i solen.Vi gjorde det för två veckor sedan och man ska tillbaka på en tpuch up efter 3 veckor för det e då botox nått sin fulla effekt. Hon tyckte inte alls vi behövde något mer för de var så bra resultat redan nu, kan inte rynka mellan ögonbryna hur mkt vi än försöker, känns skönt! Man ser så harmonisk ut på nåt sätt även om man kanske e arg :) de gillar jag speciellt mkt eftersom jag (jenni) hade en sån stor rynka där som störde mig riktigt mkt. Hur som helst. Hon la i en punkt vid ögat på både mej o anne på ena sidan bara. Bild ovan, ligger med emla-kräm (bedövning) på läpparna om ni undrar vad det vita är :P kan ju se lite äckligt utAnne sprutade i de där medlet som "tar bort" restylane på ett litet ställe. Hon ville få bort en liiite kula som satt där som hon inte får bort genom att trycka ut den. Blev redan mkt bättre på salongen o de tar några dagar innan den ger full effekt. Behövs ytterst lite då för mkt kan sprida sig i hela läppen o ta bort nästan allt. Inte så skoj när man lagt ner tid för att fylla.

Vi delade även på en 0,5ml spruta (,25 ml var) och fyllde ut lite skavanker så dom blev jämnare och Ann-Louise stack mig i läppen och tryckte ut allt ur en kula jag fått som kom fram efter förra behandlingen i gbg när vi testade juvederm. Han la ju det så djupt så dom gamla restylanefyllningarna kom fram, men det var lätt fixat som tur är :D jätte nöjda! Fick ett blåmärke där hon tryckte ut det men de försvinner ju inom en vecka :)

Så, en liten update. Nu ska vi till gymmet o träna lite rumpa/ben o bränna lite kalorier inför kvällens kaloribomber :D //J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback