RSS 2.0

Mat & Träning 11.07.24

åh, nu börjar det kännas..saknar verkligen gymmet nu! Det känns i kropp och själ. Kroppen för att man börjar känna sig svag..OCH man börjar försvinna som det känns just nu. Trodde det skulle bli skönt med en vecka utan gym och sånt men är man van vid det och gillar det så mkt som vi gör så blir det faktsikt jobbigt efter ett tag när man inte KAN gå och träna när man vill.

gråtgråt, ja hehe vi gråter över gymmet, hmm..stackrs dom som gråter för att dom MÅSTE till gymmet! Men det är inte långt kvar innan vi får gå dit igen, 2 dagar MAX. Har planerat att träna upp oss lite sen. Som sagt, nu har man tappat väldigt mkt, även om det sägs att man kan va utan träning upp till 2 veckor? Eller har jag fått det helt fel? fast nånstans läste jag också att det redan efter några dagar började förvinna styrka och sånt. Får kolla om det var i IFORM tidningen.

Det har gått 2 dagar nu när man inte alls kollat på intaget och inte brytt oss heller, för fredagagen var fylld med alkohol och lördagen var bara fylld med...ah annat, hehe

Men idag har väl dagen sett ut så här..
Middagen åt vi på ett uteställe så den är väl kanske inte 100, men det är det aldrig så det gör ju inget? Tar ju detta på ett ungefär. Fast oftast har vi rätt mängd på det mesta iaf.

Aja, får se om man stoppar i sig nåt litet, har tänkt att vara vakna ett bra tag till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback